Aquest comunicat d’avui és aquell comunicat que quan et dediques a ser entrenador saps que un dia o altre hauràs de fer tot i que no voldries haver de fer mai.

Marxo orgullós pel camí fet, per haver posat el meu gra d’arena a ajudar a créixer un projecte de bàsquet, que és l’esport que m’apassiona, a Menorca, que és per mi casa meva. El que s’ha aconseguit fer des de que es va obrir el Pavelló el 2017 fins ara era en aquells moments inimaginable i repeteixo, em sento orgullós d’haver pogut aportar-hi el meus coneixements.

Evidentment que aquests 4 anys estan carregats d’encerts i errors però totes les decisions s’han pres pensant sempre què era millor per l’equip. No hi ha ningú que sigui més crític amb mi que jo mateix i penso que aquest és el camí per millorar.

Marxo trist i decebut perquè no se m’ha deixat acabar la feina que se m’havia encomanat aquesta temporada. L’equip va segon classificat i està en disposició de lluitar per l’ascens que és l’objectiu que ens havíem proposat. Però tots sabem que l’esport no té memòria ni entén de sentiments.

Vull aprofitar aquesta oportunitat que se m’ha donat d’acomiadar-me per agrair el suport de totes les persones que m’han recolzat.

Vull agrair primer el bon tracte que els mitjans de comunicació han tingut sempre amb mi.

Vull agrair el suport del públic de Bintaufa. Malgrat que aquest any de pandèmia no hem pogut sentir el seu escalf, sempre seran un signe d’identitat d’aquest club i em sento un privilegiat d’haver pogut gaudir de l’ambient del pavelló. Dir-vos que m’he exprimit al límit per donar-vos el màxim d’alegries possibles i demanar-vos que no deixeu mai d’animar l’equip. Voldria agrair aquí també tots els missatges de suport que he rebut des de que s’ha conegut la meva destitució i que espero poder contestar un per un en els propers dies.

Vull agrair també el suport de tots els jugadors que he tingut la sort de dirigir aquestes 4 temporades. Moltes gràcies a tots per la vostra implicació i per creure en el que fèiem. Sapigueu que sempre he intentat ser honest amb les meves decisions. Voldria fer un esment especial pel nostre capità, en Pitu Jiménez de qui sempre n’he tingut el suport incondicional al llarg d’aquests 4 anys que hem estat junts i que és un exemple en majúscules del que ha de ser un jugador de bàsquet. Gràcies Pitu.

Vull agrair també a tots els membres dels staffs tècnics que he tingut aquests 4 anys. Des de en Paco Gomila, en Toni Coca, en Josep Jover, en Lluís Livermore, n’Andreu Matalí i en Víctor Rodríguez que ja no hi són a l’equip fins l’staff actual amb en Nacho Allés, n’Adan Febrer, n’Álvaro Fernández, els doctors Toño Gomez de Tejada i Gómez Arbona i molt especialment a la meva mà dreta en Javi Garcia Panizo i a en Manu Benito que ha estat amb mi des de el primer dia sent un punt de suport molt important. Sapigueu que em sento orgullós de tots vosaltres i agraït de la vostra feina i la vostra fidelitat. Jo he sigut el cap visible de l’staff però sense la vostra feina, cap dels èxits assolits, cap dels partits guanyats hagués sigut possible.

Vull tenir un agraïment especial també per en Miki Ortiz, l’ideòleg d’aquest projecte del Bàsquet Menorca i a vegades massa poc valorat treballant sempre a l’ombra. Sóc conscient Miki del teu recolzament fins el darrer dia. Només els que vivim el dia a dia del club sabem tota la feina que hi ha darrera de cada partit i que és, en els moments, difícils, on necessites més suport, un suport que sempre he rebut per part teva.

I per últim, el meu agraïment més especial és pels meus amics i la meva família. Als amics gràcies per mantenir-me sempre amb els peus a terra i a la meva família gràcies pel seu suport incondicional. Gràcies especialment als meus pares i sobretot a la Clara, la meva dona, i els meus fills Jan i Pol que ja s’havien convertit en fans de l’equip. Espero a partir d’ara poder-vos tornar totes les hores que no us he pogut dedicar per la meva passió pel bàsquet, passió per la qual sempre m’heu donat suport.

M’he dedicat a aquest club en cos i ànima, me l’he sentit com meu i me l’he estimat. Sense cap mena de dubte aquest no era el final que hagués desitjat però així és l’esport. Avui deixo de ser l’entrenador del Bàsquet Menorca però sempre quedaran per la meva memòria els grans moments viscuts durant aquests 4 anys.

Moltes gràcies a tots.